Salt'n'Pepper
Abessinialaiset

en

Sijoitussopimus

Sijoituskissalla tarkoitetaan kasvattajan omistamaa jalostuskissaa joka asuu sijoituskodissa. Sijoituskotina toimiminen on todella hyvä ja turvallinen tapa tutustua kasvattamiseen.

Sijoittaminen on tärkeää jalostuksen mahdollistamiseksi kissoille inhimillisissä oloissa; kissapopulaatio pysyy järkevissä mitoissa ja jokainen kasvatukseen käytetty kissa saa arvoisensa kodin, tilat ja tarvitsemansa huomion.

Mikäli olet kiinnostunut sijoituskotina toimimisesta ota rohkeasti yhteyttä. Pyrin tekemään sijoitussopimuksistani mahdollisimman joustavia ja reiluja. Asioista voidaan aina keskustella ja sopia tapauskohtaisesti.

Sijoitussopimus käsittää yleensä 1-2 pentuetta. Sijoituskotina saat kaiken tarvitsemasi avun ja tuen. Et jää odottavan emon tai pentujen kanssa yksin!

Ohessa muutama pääehto jotka kuuluvat sopimusehtoihini.

Ennen yhteydenottoa tutustu vielä Somakiss ry:n artikkeliin "Mikä on sijoituskissa."

Sijoituskissan sopimusehdot

  • Kissasta maksetaan normaali lemmikkipennun hinta joka palautetaan sijoitussopimuksen ehtojen täytyttyä
  • Kissa leikkautetaan sopimuksen täytyttyä
  • Kissa siirtyy sijoituskodin omistukseen leikkauksen jälkeen
  • Kissasta tehdään aina sijoitussopimus jonka pohjana käytetään Kissaliiton sopimuspohjaa naaras-tai uroskissan sijoittamisesta.
  • Naaraskissan sopimuksessa pennut syntyvät sijoituskodissa ja niistä huolehditaan luovutusikään asti.
  • Kasvattaja vastaa pennuista aiheutuneista ja kasvatukseen liittyvistä kuluista sekä hoitaa astutukseen liittyvät järjestelyt.