Salt'n'Pepper
Abessinialaiset

en

Salt'n'Pepper

Pienimuotoista Abessinialaisten kasvatusta Pirkkalassa, aivan Tampereen kupeessa. Perheeseen kuuluu kaksi kissaa ja kaksi aikuista.

Kissoja minulla on ollut aina siitä asti, kun muutin omilleni. Ensimmäinen rotukissani muutti meille 11 vuotta sitten. Tofu-bengali ilostuttaa päiviämme edelleen. Tofun kanssa tutustuin rotukissaharrastukseen ja näyttelyihin. Myöhemmin aloimme etsimään Tofulle aktiivista leikkikaveria ja ihastuimme roduista juuri abessinialaiseen sen elegantin ja tasapainoisen ulkonäön vuoksi. Tosca, punainen abessinialainen, muutti luoksemme sijoitukseen 2007 Kawaii kissalasta. Innostuin rodusta Toscan vuoksi niin paljon, että rekisteröin oman kasvattajanimen jo vuonna 2008. Kasvattajanimi muotoitui lemmikkifoorumeilla pitkään käyttämästäni Pepper – nimimerkistä.

Kasvatukseen pääsin tutustumaan Toscan sijoituspentueen kautta jonka jälkeen olen toiminut aktiivisesti rotuyhdistyksessä, tutustunut kasvattajiin ja rotuun. Olen oppinut paljon muilta kasvattajilta ja olen hyvin kiitollinen kaikille heille. Ensimmäisen oman kasvatuskissani hain Norjasta marraskuussa 2014. Pyrin kasvattamaan rodunomaisia, terveitä ja hyväluonteisia lemmikkejä. Tervetuloa sivuille tutustumaan tähän valloittavaan rotuun!

- Anne Pietikäinen